Home » (Galerie FOTO) Daniel Suciu, desemnat candidatul PSD la Primăria Sângeorz-Băi

(Galerie FOTO) Daniel Suciu, desemnat candidatul PSD la Primăria Sângeorz-Băi

Publicat de Radu SÎRBU
1078 Vizualizari

Aseară, fostul vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, a intrat oficial în cursa pentru fotoliul de primar al orașului Sângeorz-Băi. Este a doua oară când Suciu candidează la această funcție.

În cadrul ședinței la care a participat președintele PSD Bistrița-Năsăud și totodată președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, alături mai mulți primari din Țara Năsăudului, Daniel Suciu a fost ales președinte al filialei locale a PSD și desemnat candidat pentru Primăria orașului Sângeorz-Băi.

Sângeorz-Băi are nevoie de dezvoltare, de un om pentru oameni care să știe, să vrea și să poată să redea strălucirea acestui oraș, dar și să unească oamenii. Cred cu toată convingerea că Daniel Suciu este omul care poată să facă toate aceste lucruri, iar prezența sângeorzenilor, veniți într-un număr atât de mare să-și aleagă candidatul la Primăria orașului, arată că Daniel este omul potrivit, la locul potrivit! Un tânăr ambițios, cu capacitate de muncă, cu o experiență dobândită, atât ca deputat, cât și ca ministru, dispus să facă sacrificii, să se dedice trup și suflet comunității”, a anunțat președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan pe pagina sa de socializare.

La rândul său, Daniel Suciu a ținut să transmită tot pe pagina sa de Facebook că: ”Niciodată, dar niciodată nu ești înfrânt decât dacă refuzi lupta. Eu nu o fac! Nici eu și nici cei care azi mi-au fost alături și căror le-am spus ce înseamnă normalitate într-o comunitate. Vă mulțumesc tuturor ce pășiți cu mine pe acest drum și veți vedea cât de mulți suntem și câți gândim că scandalul și ura nu reprezintă soluția. Mulțumesc Radu Moldovan, Mircea Romocea, Paul Știr, Valer Avram, Vasile Borș, Tinu Grapini, Ioan Strugari, Horea Aurel, Ioan Deneș și Bogdan Ivan pentru prezența alături de sângeorzeni și de echipa mea de aici. Și un mare mulțumesc fiecăruia în parte pentru dragostea și susținerea voastră de ieri, de azi și de mâine. Sângeorzul este al tuturor și toți suntem ai lui! Doamne ajută!”

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"