Home » (Galerie FOTO) O bijuterie de Cămin Cultural, la Târlișua

(Galerie FOTO) O bijuterie de Cămin Cultural, la Târlișua

Publicat de Radu SÎRBU
815 Vizualizari

După reabilitarea şi modernizarea sa, Căminul Cultural din comuna Târlișua a devenit o ”bijuterie” de clădire, recepția lucrărilor având loc ieri. Primarul Vlăduț Purja spune că investiţia a fost realizată cu fonduri europene, instituția devenind astfel una dintre cele mai moderne cămine de pe Valea Țibleșului.

”În incinta acestuia va fi amenajată biblioteca și vom face demersurile necesare pentru atribuirea denumirii „Biblioteca Comunală Liviu Rebreanu” în cinstea marelui scriitor care s-a născut în localitatea Târlișua. De asemenea, lângă sala de bibliotecă, a fost gândită să funcționeze o sală de lectură și un biblionet. Dorim să asigurăm tineretului din comună toate condițiile necesare pentru dezvoltarea social-educațională și baza unui învățământ de calitate. Împreună vom reuși să finalizăm toate proiectele începute până acum și vom găsi și alte formule pentru a dezvolta în continuare comuna noastră!”, a ținut să transmită primarul Vlăduț Purja.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"