Home » Iarăși despre șoferi băuți ori fără permis la volan

Iarăși despre șoferi băuți ori fără permis la volan

Publicat de Radu SÎRBU
1128 Vizualizari

La data de 7 martie a.c., în urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii l-au depistat pe un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Rodna, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența alcoolului.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


La data de 7 martie a.c., pe drumul național 17, în localitatea Tureac, a fost oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Tureac, în timp ce conducea un autoturism, deși nu deținea permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În autoturism se afla și tatăl acestuia, un bărbat în vârstă de 67 ani, din aceeași localitate, care a recunoscut că i-a încredințat mașina fiului său, deși cunoștea faptul că nu deține permis.

În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane despre care știe că nu are acest drept.


La data de 7 martie a.c., pe drumul comunal numărul 33, în localitatea Tăure, polițiștii l-au depistat pe un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, deși nu deținea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0.73 mg/l alcool în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice care să stabilească cu exactitate alcoolemia.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

La aceeași dată, pe drumul comunal 2B, în Cormaia, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat în vârstă de 48 de ani, din orașul Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autovehiculul care nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare. Fiind efectuate verificări, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Rezultatul testării etilotetst a fost negativ.

În acest caz, se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea a unui vehicul fără a deține permis de conducere.


La data de 8 martie a.c., pe drumul național, polițiștii rutieri au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe raza localității Șieu-Sfântu. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Bistrița. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


La aceeași dată, pe drumul comunal 43, în localitatea Salva, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru control un ATV, condus de un barbat în vârstă de 30 de ani, din Salva.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public suspendat, iar rezultatul testării etilotetst a fost de 0,21 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere .

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"