Home » În 25 aprilie, la Spitalul Județean Bistrița, din cele 94 de probe de coronavirus 90 au fost negative și 3 neconcludente

În 25 aprilie, la Spitalul Județean Bistrița, din cele 94 de probe de coronavirus 90 au fost negative și 3 neconcludente

Publicat de Radu SÎRBU
882 Vizualizari

Laborator biologie moleculară RT-PCR de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a prelucrat în data de 25 aprilie 2020 probe pentru suspecți/confirmați de infectare Covid-19 (testare sau retestare), în total 94 probe, din care: 1 pozitivă, 90 negative, 3 incerte.

„Rezultatul incert reprezintă, în majoritatea situațiilor, migrare spre pozitivare sau migrare spre negativare, respectiv pozitivare pe rol la pacienți noi sau ajungere la vindecare în cazul pacienților retestați. De aceea, protocolul oficial de externare implică minim 2 probe negative, consecutive, la externarea unui pacient”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"