Home » În loc să fie în carantina de la domiciliu, un bărbat a fost găsit de jandarmi vânzând în piața din Livezile. A primit o amendă de 1.500 de lei

În loc să fie în carantina de la domiciliu, un bărbat a fost găsit de jandarmi vânzând în piața din Livezile. A primit o amendă de 1.500 de lei

Publicat de Radu SÎRBU
292 Vizualizari

Un bărbat de 36 de ani care ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu a fost depistat de jandarmi în Piața Livezile, unde comercializa diverse produse.

Duminică, 14 noiembrie a.c. pe timpul unor verificări executate în piața din localitatea Livezile, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au depistat un bărbat care ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu. Acesta a devenit foarte neliniștit la vederea echipajului de Jandarmerie și purta masca de protecție doar când oamenii legii se apropiau de zona în care își comercializa produsele. Jandarmii i-au atras atenția cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală în spațiul public și la o primă verificare în baza de date cel în cauză figura ca fiind în carantină, în localitatea Budacu de Sus, comuna Dumitrița, ca urmare a sosirii din străinătate. În consecință, bărbatul de 36 de ani a fost sancționat cu 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurii carantinării, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO