Home » Încă o persoana a fost amendată pentru abandon de deșeuri în natură!

Încă o persoana a fost amendată pentru abandon de deșeuri în natură!

Publicat de Radu SÎRBU
91 Vizualizari

”Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud desfășoară în permanență acțiuni de monitorizare și control în zonele predispuse abandonului de deșeuri în natură, în tot județul nostru.
✅ În cadrul parteneriatelor încheiate cu Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și Jandarmeria Bistrita se furnizează probe pentru identificarea persoanelor care aruncă deșeurile în natură și totodată aduc grave prejudicii mediului în care trăim.
❗ În cadrul acestor acțiuni, persoana A.P. din orașul Beclean a fost identificată și sancționată cu suma de 3.000 lei conform prevederilor art. 96 din OUG 195 / 2005, pentru abandon de deșeuri pe raza orașului Beclean, vis-a-vis de Herghelie. Cei care recurg la aceste mijloace de a scăpa de deșeuri, trebuie să știe că vor fi identificați și sancționați în conformitate cu prevederile legale, iar amenzile nu sunt mici.
🆘 Nu vom tolera aceste gesturi iresponsabile a unor cetățeni care nu înțeleg să respecte legislația cu privire la protejarea mediului înconjurător și care arată lipsă de respect față de restul comunităților.
📌 Subliniem și pe această cale că operatorul de salubritate Supercom SA ridică de la poarta casei orice tip de deșeuri atât în cadrul programului de colectare, a campaniilor gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase și vegetale, precum și pe bază de comandă la dispeceratul operatorului Supercom.
♻️ Haideți să dăm valoare deșeurilor și să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, se transmite într-un comunicat remis redacției.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"