Home » Încă o problemă pentru primarul Traian Ogâgău: a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate

Încă o problemă pentru primarul Traian Ogâgău: a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate

Publicat de Radu SÎRBU
1203 Vizualizari

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate, conform unui comunicat de presă. ANI a constatat un conflict de interese administrativ în acest caz.

“În perioada exercitării funcției de primar, a încheiat în data de 28 martie 2018 un act juridic privind închirierea unei suprafețe de teren aflate în domeniul privat al Orașului Sîngeorz-Băi, încheiat între Primărie și tatăl persoanei evaluate, fără să existe o Hotărâre a Consiliului Local privind aprobarea încheierii acestui contract. Astfel, persoana evaluată a înălcat dispozițiile art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, a transmis Agenția Națională de Integritate.

Traian Ogâgău are posibilitatea de a contesta decizia ANI în instanță. Totuși, dacă decizia Agenției Naționale de Integritate se va menține, Traian Ogâgău și-ar putea pierde mandatul de primar sau dreptul de a candida. Decizia ANI vine la câteva zile după ce Traian Ogâgău a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, într-un dosar în care era acuzat că a refuzat recoltarea de probe biologice după ce a fost oprit de polițiști în trafic.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"