Home » Încă o realizare a primarului Paul Știr: asfaltări pe aproape 9 kilometri de drumuri în comuna Căianu Mic cu fonduri guveramentale

Încă o realizare a primarului Paul Știr: asfaltări pe aproape 9 kilometri de drumuri în comuna Căianu Mic cu fonduri guveramentale

Publicat de Radu SÎRBU
253 Vizualizari

În cursul zilei de ieri, Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic, și ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, au semnat contractul de finanțare pentru modernizarea a 8,7 km de drumuri de interes local prin Programul de Investiții ”Anghel Saligny”, investiție ce se ridică la 14 milioane lei.

”Împreună cu domnul Adrian-Ioan Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, am semnat contractul de finanțare privind implementarea proiectului ”Modernizare drumuri de interes local în comuna Căianu Mic, județul Bistrița-Năsăud”. În cadrul acestui moment atât de important, l-am avut alături pe colegul meu, domnul ministru Bogdan Ivan.

Acest proiect de maximă importanță pentru comuna noastră, va fi finanțat prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny’’ și prevede asfaltarea a 8,7 km de drumuri de interes local.

Astfel, vor fi modernizate mai multe tronsoane de drumuri din fiecare localitate componentă a comunei noastre. Ca exemplu, se va realiza accesul către obiectivul de interes local și nu numai Tăul Căianului, se vor asflata drumurile Poduri din Căianu Mic, drumul Codrișoare din Căianu Mare, drumul care va deservi și cimitirul din localitatea Dobric până la intersecția cu drumul comunal în zona centrală a localității Dobric. Se va realiza legătura localităților Căianu Mic și Căianu Mare prin zona Calea Onii, inclusiv constructia unui pod peste râul Ilișua, în zona sălii de sport. De asemenea, prin asfaltarea drumului, se va realiza și legătura localităților Ciceu Poieni și Dobricel.

După finalizarea procedurilor de achiziție publică, în cursul acestui an, vom începe lucrările de modernizare a drumurilor.

Vreau să mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, pentru tot sprijinul acordat acestei reușite, precum și colegilor mei și tuturor colaboratorilor care au muncit pentru realizarea acestui proiect“!”, a ținut să transmită primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"