Home » Invitație de la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, pentru elevi, de a deveni arheologi pe durata vacanței

Invitație de la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, pentru elevi, de a deveni arheologi pe durata vacanței

Publicat de Radu SÎRBU
434 Vizualizari

”Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în colaborare cu Petrus Italus Trust – Alianța pentru patrimoniul bistrițean și Ambulanța pentru Monumente Bistrița-Năsăud oferă în perioada 30.10-03.11.2023 o oportunitate interesantă pentru cei pasionați de arheologie să se implice într-un proiect arheologic fascinant desfășurat la Biserica Evanghelică de la Vermeș, în care participanții au ocazia de a învăța mai multe despre trecutul istoric și cultural al regiunii.

În cadrul acțiunii se va lucra direct cu arheologii profesioniști, pentru a înțelege mai bine procesul de cercetare arheologică și metodele folosite în acest domeniu și pentru a experimenta o adevărată călătorie în timp, explorând istoria locală și patrimoniul cultural al județului Bistrița-Năsăud. Este o ocazie deosebită de a vă implica într-un proiect cultural și științific valoros și de a vă bucura de o săptămână captivantă în lumea arheologiei.

Înscrierile se desfășoară în perioada 𝟐𝟒-𝟐𝟕.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟑, la numărul de telefon 0742 762 831.Coordonator proiect – Angelica Moldovan”, a ținut să anunțe managerul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, Alexandru Gavrilaș

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"