Home » Iohannis a anunțat una dintre prevederile unei noi Ordonanțe Militară: ”Vârstnicii vor avea DOUĂ intervale de ieșit din casă: de la 7 la 11 și de la 19 la 22”

Iohannis a anunțat una dintre prevederile unei noi Ordonanțe Militară: ”Vârstnicii vor avea DOUĂ intervale de ieșit din casă: de la 7 la 11 și de la 19 la 22”

Publicat de Radu SÎRBU
923 Vizualizari

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în urmă cu câteva momente, de la Palatul Cotroceni, că se pregătește o nouă Ordonanță Militară prin care persoanele peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale: de la 7 la 11 și de la 19 la 22, când vor putea să iasă din casă, fie pentru cumpărături, fie pentru mișcare în jurul casei.

O a doua temă foarte importantă se referă la persoanele peste 65 de ani, care acum pot ieși doar între anumite ore. Având în vedere ca vremea se încalzeste, incepând de azi, tot prin OM , se va schimba acest inverval.

Persoanele peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale: de la 7 la 11 și de la 19 la 22, când vor putea să iasă din casă, fie pentru cumpărături, fie pentru mișcare în jurul casei” a anunțat Iohannis.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"