Home » La Ilva Mică, anul școlar începe în cele mai bune condiții

La Ilva Mică, anul școlar începe în cele mai bune condiții

Publicat de Radu SÎRBU
151 Vizualizari

Au fost finalizate lucrările de reabilitare capitală a Școlii Gimnaziale nr. 2 din comuna Ilva Mică, investiție finanțată cu bani din bugetul local, astfel că pe 14 septembrie, anul școlar va debuta sub auspicii deosebite.

Cu un regim de înălțime de tip Parter, Școala nr 2 din Ilva Mică a fost construită în două etape. Prima, în anul 1912, urmată de modificări aduse între anii 1972-1975. Acum au fost făcute lucrări deosebite și așteptate pentru un act didactic modern.

”Ținând cont de perioada îndelungată de timp de când nu au fost aduse îmbunătățiri școlii, a fost timpul pentru o modernizare amplă a acestei clădiri, prin acest proiect urmărindu-se îmbunătățirea condițiilor în care se desfășoară procesul educațional. Ne bucurăm că, la Ilva Mică, școala va încep într-o clădire complet renovată”, ne-a spus primarul Horea.

În proiectul de modernizare a Școlii nr. 2 din Ilva Mică au fost cuprinse următoarele lucrări: șarpanta, învelitoare, tinichigerie, pod clădire; realizarea unui etaj parțial cu funcțiunea de școală gimnazială; modernizarea spațiului centralei termice; realizare unui spațiu la etaj; amenajarea spațiului de la parter; anveloparea termică a clădirii; tâmplarie exterioară și interioară; amenajari exterioare de incintă (construcții și instalații).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"