Home » Loteria de vaccinare are duminică prima extragere. Vezi care sunt premiile și cum participi

Loteria de vaccinare are duminică prima extragere. Vezi care sunt premiile și cum participi

Publicat de Radu SÎRBU
802 Vizualizari

Ghidul pentru participarea la „Loteria de Vaccinare” a fost publicat în Monitorul Oficial, iar prima extragere are loc duminică, 3 octombrie. Înscrierea care este pe data de vineri se va face pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, de către persoanele cu schemă completă de vaccinare, după generarea certificatului digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului.

Primul pas pentru înscrierea la „Loteria de vaccinare” se face prin accesarea site-ului https://certificat-covid.gov.ro, prin autentificarea cu adresa de mail, după care veţi primi un link de autentificare. Următorul pas este identificarea certificatului de vaccinare al persoanei pentru care se va înregistra participarea la loterie. Persoanele care vor să participe la extragere trebuie să fie de acord cu „regulamentul şi condiţiile de participare” şi cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sănătăţii, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi C.N.L.R.. După apăsarea pe butonul „Participă la Loteria de Vaccinare”, sunteţi oficiali înscrişi în cursa pentru premii.

Acesta va primi un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicaţie.

Înscrierea porneşte cu numărul de ordine 1, pentru primul participant înscris, şi continuă până la finalizarea Loteriei de vaccinare, respectiv până la data de 31.12.2021, ora 12:00.

Numărul de ordine alocat se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro

Extragerea va fi făcută de către Loteria Română.

Extragerile se vor efectua cu urna TOPAZE de 7 cifre, ceea ce va permite extragerea unui număr din intervalul 1—9.999.999.
Introducerea bilelor în urnă se va efectua în funcţie de numărul participanţilor înscrişi pentru extragerea respectivă, astfel încât extragerea se va realiza pornind de la cifra unităţilor la cifra milioanelor, după caz, pentru a fi respectat numărul maxim de participanţi pentru fiecare extragere în parte.

Premiile constau în sume în bani La Loteria de vaccinare se acordă un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:
• 81 de premii săptămânale (80 de premii săptămânale + 1 premiu mare săptămânal);
• 3 premii lunare (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni);
• 2 premii la finalul Loteriei Programului naţional de vaccinare, respectiv în luna 3

Numerele extrase la extragerile finale vor reprezenta numerele de ordine câştigătoare ale premiului de 1.000.000 lei şi ale premiului de 500.000 lei, care vor avea loc în data de 31 decembrie 2021.

Fiecare participant la Loteria de vaccinare va avea 4 şanse de câştig, respectiv posibilitatea de a câştiga 4 premii: un premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, un premiu de 300.000 lei, un premiu de 500.000 lei şi premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"