Home » Mâine, 21 noiembrie, în orașul Năsăud și în localitățile componente, se colectează PUBELA GALBENĂ pentru deșeurile reciclabile din plastic și metal

Mâine, 21 noiembrie, în orașul Năsăud și în localitățile componente, se colectează PUBELA GALBENĂ pentru deșeurile reciclabile din plastic și metal

Publicat de Radu SÎRBU
501 Vizualizari

Conform programului de colectare a deșeurilor reciclabile, în a 3-a săptămână din lună, în ziua de marți, 21 noiembrie, se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic și metal în orașul Năsăud și în localitățile componente.

Programul de colectare a pubelei galbene va începe de la ora 8.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a a pubelei galbene începe mai târziu, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, sunteți rugați să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă – operatorul de salubritate Supercom va ridica și acești recipienți odată cu pubela galbenă.

De asemenea, sunteți rugați să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă), deoarece operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"