Home » Mâine, Minerul Rodna – Atletico Monor în ”ciocnirea titanilor” din fotbalul județean, LIVE pe FB Mesager24.ro și Radu Sîrbu

Mâine, Minerul Rodna – Atletico Monor în ”ciocnirea titanilor” din fotbalul județean, LIVE pe FB Mesager24.ro și Radu Sîrbu

Publicat de Radu SÎRBU
1619 Vizualizari

Duminică, 14 mai, prima etapă din Playoff-ul Ligii a IV-a aduce și primul derby din faza finală a campionatului de fotbal a județului Bistrița-Năsăud, și anume meciul în care Minerul Rodna – campioana Ligii Nord (foto – sus), primește vizita celor de la Atletico Monor – campioana Ligii Sud (foto jos).

Cele două formații sunt despărțite de doar un punct în clasamentul cu care pornește la drum Playoff-ul, meciul fiind unul deschis oricărui rezultat. Cine va câștiga va lua o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului de campioană din BN și participarea la barajul de promovare în Liga a III-a. Derby-ul de la Rodna va începe la ora 16:00 și el va putea fi urmărit LIVE pe paginile de Facebook Mesager24.ro sau Radu Sîrbu.

Tot de la aceeași oră mai sunt programate și alte două partide din faza finală: Silvicultorul Maieru – Dinamo Uriu, respectiv Progresul Năsăud – Sportul Beclean.

Iată cum arată clasamentul inițial:

1.Minerul Rodna 4 3 1 0 10-5 10

2. Atletico Monor 4 3 0 1 11-6 9

3. Sportul Beclean 4 1 1 2 7-9 4

4. Silvicultorul Maieru 4 1 1 2 8-11 4

5. Dinamo Uriu 4 1 1 2 6-9 4

6. Progresul Năsăud 4 1 0 3 9-11 3

    STIRI - NOUTATI SIMILARE

    Leave a Comment

    * Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
    * Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

    Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"