Home » Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan: ”Aderarea la OCDE este cel mai important proiect de țară al României!”

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan: ”Aderarea la OCDE este cel mai important proiect de țară al României!”

Publicat de Radu SÎRBU
329 Vizualizari

”📈Experții Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică desfǎşoară o misiune de evaluarea în România, în sfera economiei digitale. Procesul de aderare al României la OCDE înregistrează progrese solide, acestă vizită fiind ea însăși o dovadă în acest sens.
⭕Ministerul pe care îl conduc este punctul de contact pentru capitolul Politica Economiei Digitale și coordonatorul a 37 de instituții centrale în domeniile comunicațiilor, transformării digitale, cercetării și inovării. Este o misiune esențială, în care analiștii OCDE vor determinat cât de pregătită este țara noastră pentru a adera la organizația celor mai dezvoltate economii ale lumii.
🚀Aderarea României la OCDE este următorul milestone pentru România, după aderarea țării noastre la NATO și Uniunea Europeană. Vrem să fim în primele 10 economii ale Europei, iar testul aderării la OCDE reprezintă capacitatea noastră ca țară de a confirma competitivitatea economiei naționale.”, a ținut să transmită în această seară pe pagina sa de Facebook ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"