Home » Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, anunță că sunt disponibili 750.000 de lei pentru peste 70 de proiecte experimentale avangardiste

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, anunță că sunt disponibili 750.000 de lei pentru peste 70 de proiecte experimentale avangardiste

Publicat de Radu SÎRBU
187 Vizualizari

Anunțul a fost făcut astăzi de Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan vizavi de noi oportunități de accesare a unor finanțări nerambursabile.

”Aducem tehnologiile viitorului mai aproape: 750.000 de lei pentru peste 70 de proiecte experimentale avangardiste

Românii sunt recunoscuți pe plan mondial pentru creativitatea și inteligența lor, iar competiția „Proiect experimental demonstrativ (PED)” reprezintă un agregator al inovației, curajului și determinării. Investim 53 de milioane de lei în proiecte de inteligență artificială, biotehnologii, agritech sau tehnologii spațiale și dăm un suflu nou cercetării românești!

Depunerea propunerilor de proiecte se face folosind platforma online https://uefiscdi-direct.ro, până la 15 februarie 2024, ora 16:00”, a transmis ministrul Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"