Home » Modernizare drumuri de interes local în comuna Leșu cu finanțare prin Programul “Anghel Saligny”. Primarul Sorin Avram: ”E o reușită a întregii echipe din administrația leșană”

Modernizare drumuri de interes local în comuna Leșu cu finanțare prin Programul “Anghel Saligny”. Primarul Sorin Avram: ”E o reușită a întregii echipe din administrația leșană”

Publicat de Radu SÎRBU
667 Vizualizari

Veste bună pentru cetățenii din comuna Leșu. Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 78 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 888.781.823,32 lei. Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea sistemelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare, precum și construirea unui pod.

Printre cele 78 de unități administrativ teritoriale în cauză se află și comuna Leşu, cu două proiecte de „Modernizare străzi de interes local în comuna Leşu”, Lot 1 – cu o valoare de 2.510.748,36 lei, respectiv Lot 3, cu o valoare de 3.755.126,53 lei.

Vizavi de această știre notabilă, primarul Sorin Avram ne-a declarat: ”Întotdeauna am profitat de ocazii atunci când am putut obține finanțări pentru proiectele noastre, fie că vorbim de fonduri europene sau de bugetul național. Acum avem aceste proiecte cu finanțarea semnată prin programul ”Anghel Salignyi”. Este o reușită a întregii adiminstrații din comuna Leșu!”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"