Home » Năsăud: Săptămâna aceasta va fi asfaltată strada Comoara. Pe strada Avram Iancu carosabilul va fi amenajat temporar cu un strat piatră spartă

Năsăud: Săptămâna aceasta va fi asfaltată strada Comoara. Pe strada Avram Iancu carosabilul va fi amenajat temporar cu un strat piatră spartă

Publicat de Radu SÎRBU
176 Vizualizari

La ora actuală, la Năsăud continuă lucrările de modernizare a şase străzi, incluse în cadrul proiectului de mobilitate urbană durabilă, investiție în valoare de aproximativ 5 milioane de euro finanţată prin Programul Operațional Regional. După reabilitarea străzilor Andrei Mureşanu, Vasile Naşcu, Tudor Vladimirescu şi Dumitru Vârtic, la ora actuală se lucrează pentru asfaltarea străzii Comoara.

Potrivit edililor, în acest perimetru covorul asfaltic va fi turnat până la sfârșitul acestei săptămâni, până la intersecția celor 4 străzi adiacente Comoarei, aceste 4 străzi urmând a fi modernizate cu bani de la bugetul local.

În ceea ce privește, strada Avram Iancu – cea mai oropsită cale de acces a Năsăudului din punct de vedere al infrastructurii rutiere, edilii își cer scuze pentru faptul că nu au reușit să o reabiliteze până la sfârșitul acestui ani, însă acest lucru s-a datorat întârzierii cu care s-a făcut branșarea la conducta nouă de apă ce deservește această stradă, cea veche producând mari bătăi de cap riveranilor și constructorului.

Aflată acum într-o stare deplorabilă, strada Avram Iancu va beneficia de o cosolidare cu piatră spartă ce va fi tasată, pentru ca ea să fie mai cât de cât circulabilă pe timpul iernii.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"