Home » Năsăudeanul Mihai Ban și copilotul său Cătălin Ștefan Ion aka Cheloo, au reușit să treacă cu bine linia de finish a celebrului raliu Dakar

Năsăudeanul Mihai Ban și copilotul său Cătălin Ștefan Ion aka Cheloo, au reușit să treacă cu bine linia de finish a celebrului raliu Dakar

Publicat de Radu SÎRBU
699 Vizualizari

Astăzi, năsăudenul Mihai Ban, însoțit de copilotul său Cătălin Ștefan Ion alias celebrul rapper Cheloo, au reușit să termine cu bine cea mai dură cursă cu motorul din lume. Același lucru lăudabil l-au făcut și bistrițenii Iacob Buhai și Tudor Turdean, cei care au concurat sub steagul Spaniei.

Ban și Cheloo s-au clasat pe locul 54 la general iar Buhai și Turdean au terminat pe 58 din 72 de echipaje auto, câte au trecut linia de sosire, după ce la start au fost 89. Cei patru bistrițeni au fost primii români care au participat vreodată la clasa auto a Dakarului și au reușit să și ajungă la linia de finish. Ei au intrat în competiție cu peste 400 de vehicule înscrise și au străbătut 8.375 km în perioada 1 – 14 ianuarie 2021.

Raliul a fost câștigat de quatarezul Nasser Al- Attiah de la Toyota Gazoo racing, urmat de francezul Sebastian Loeb de la Bahrain Raid Extreme și sauditul Yazeed Al Radji de la Overdrive Toyota.

Mihai Ban și Cheloo au reprezentat clubul Transilvania Rally Team, cu un Hummer modificat, cumpărat din Cehia, în timp ce Buhai și Turdean au concurat cu o Toyota Hillux.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"