Home » Neafiliat politic, viceprimarul orașului Sângeorz-Băi a sărit în barca PMP, cu gând de candidatură la fotoliul de primar

Neafiliat politic, viceprimarul orașului Sângeorz-Băi a sărit în barca PMP, cu gând de candidatură la fotoliul de primar

Publicat de Radu SÎRBU
675 Vizualizari

Echipa PMP Bistrița-Năsăud se întărește pe zi ce trece. Viceprimarul orașului Sângeorz-Băi, domnul Virgil Dumitru, convins de consistența și viitorul proiectului PMP, s-a alăturat echipei noastre. Mă bucur că mesajul meu, de deschidere a partidului către oameni valoroși, respectați de cetățenii județului, își produce efectele. Împreună vom reuși!”, este mesajul postat astăzi pe pagina sa de socializare de către deputatul Ionuț Simionca.

Ales ca și independent în actualul mandat al Consiliului Local, Gilu Dumitru (foto: în dreapta) a ajuns viceprimar în orașul-stațiune printr-un concurs de împrejurări cauzat de războiul la nivel local dintre PSD și PNL. Foarte probabil, Gilu va fi candida la alegerile din iunie pentru postul de primar al orașului Sângeorz-Băi.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"