Home » Nou în Beclean ! S-a deschis spălătoria și curățătoria ecologică pentru textile Aqua Krisztal. Calitate și profesionalism !

Nou în Beclean ! S-a deschis spălătoria și curățătoria ecologică pentru textile Aqua Krisztal. Calitate și profesionalism !

Publicat de Radu SÎRBU
2138 Vizualizari

Locuitorii din orașul Beclean dar și cei din zonele adiacente au posibilitatea de a-şi curăţa, spăla şi călca hainele la cea mai modernă curăţătorie inaugurată recent în Beclean, Aqua Krisztal, pe strada Morii, la nr. 5.

În primul rând, Aqua Krisztal vă oferă serviciul de curățătorie profesională. Curățarea ecologică este cunoscută și sub formă de curățare uscată. Acest procedeu este folosit în special pentru hainele delicate care în contact cu apa își schimbă dimensiunile sau culorile. Curățarea hainelor este punctul forte Aqua Krisztal și serviciul prin care se diferențiază de toate celelalte curățătorii de haine. Personalul care deservește unitatea are un grad înalt de specializare iar tehnologia ecologică de ultimă oră completează succesul procesului de curățare al hainelor.

Spălătoria profesională utilizează echipamente și detergenți de cea mai bună calitate oferindu-vă servicii de curățare si spălare pentru toate tipurile de haine dar și pentru îmbrăcăminte specială precum rochii de mireasă, rochii de ocazie, costume, etc.

La Aqua Krisztal procesul de călcat haine ține cont de cele mai înalte standarde de calitate. Pentru eficiența procesului de călcat, echipamentele fiind profesionale, cu sisteme de absorbție și vaporizare. După atâtea ”experiențe” nefaste de acasă, am înțeles că hainele delicate precum rochiile și sacourile scumpe nu pot fi lasat pe mâna oricui, iar curățătoria de haine Aqua Krisztal dispune de o echipă profesionistă și echipament cu tehnologii inovative.

Programul în care clienții pot apela la serviciile curățătoriei este de luni până vineri, între orele 8:00 – 18:00 iar sâmbătă între 10:00 și 14:00. Relații la telefoanele: 0786 050 007 sau 0761 244 409

Nu uitați: spălătorie profesională, curățatorie și călcătorie textile la Beclean, toate într-un singur loc: Aqua Krisztal !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"