Home » O echipă stelară, în devenire la Bistrița

O echipă stelară, în devenire la Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
688 Vizualizari

Handbalul a intrat într-o mică vacanță, au fost sărbătorile de iarnă, iar acum stăm să ne facem calcule, strategii, iluzii. La Bistrița este liniște, vedem poze de la evenimente, antrenamente. Mai este câte un rezultat bun la junioare, unul mai puțin satisfăcător la senioare. Oare ne vom îndeplini obiectivul, să terminăm pe un loc de cupă europeană la finalul sezonului?

Unele echipe au anunțat deja transferuri pentru următorul sezon, semn că vor să aducă pe cine vor, nu pe cine rămâne. Oare la Bistrița ce va fi în sezonul următor? Se auzea că Pera are ca și obiectiv titlul de campioană, în următorii ani. Dar câți ani are contract Pera, cât de repede ar trebui să ne așteptăm la titlu? Mai din auzite pe la colț de stradă, mai din imaginație, încerc să văd cum va arăta această echipă stelară, care va cuceri titlul (sezonul următor?).

Cine pleacă: Bulatovic a semnat cu Buducnost. Niombla ar vrea mai la sud, într-o zonă mai caldă, așa că am putea să o vedem la Brăila sau Buzău. Dahl nu e în carți, așa că pleacă. Marcu nu prea e de Bistrița, așa că sper să plece și ea. Bazaliu e în standby, mă aștept să nu i se prelungească contractul. Nu îmi place nici Dumanska, așa că ar fi bine să plece și ea.

Cine ar putea veni (jucătoare care să facă diferența față de celelalte competitoare):
Lorena Ostase, își încheie contractul de 8 k euro lunar cu Rapid. Dar la Bistrița poate sa îi fie mai bine. O poate înlocui cu success pe Ida-Marie Dahl.

În inter stânga ne-ar fi utilă o jucătoare care să rupă porțile, plasele, dar să nu rănească spectatorii. Dacă ar mai da și goluri, ar fi ideal. Mă gândesc că o jucătoare precum Danila So Delgado Pinto ar fi ideală. Ce contează că nu a auzit nimeni de ea în handbalul mare? O momim cu un salariu mare, peste media campionatului, măcar să salveze aparențele.

Pe postul de pivot ne mai trebuie cineva, biata Ostase nu va putea juca toate minutele. Ca să dăm bine la imagine, că aducem o nordică, mă gândeam că Olivia Linnea Josephine Lofqvist ar fi nemaipomenită, îndeplinește toate criteriile (practică jocul, nordică, salariu de vedetă).

Nu e de ajuns cu asta, ne mai trebuie ceva, ca să avem o echipa stelară. Antrenorul a antrenat în Rusia, așa că ar da bine la imagine să aducem și 2 rusoaice, nu neapărat de prim plan, dar sună bine terminația “eva”.

Fetele tinere care sunt acum la echipa mare sau la cea de tineret să nu își facă iluzii că vor juca, noi avem nevoie de stele ale handbalului. Țanc, Mezei, Geamănu, Telcian, Harosa, Lupșa, dar și celelalte tinere, nu vă faceți iluzii că mai încăpeți pe bancă la prima echipă. Avem o echipă managerială care va reuși să aducă cele mai bune jucătoare la Bistrița, cu care vom câștiga titlul în urmatorii ani.

Octavian MOLDOVAN

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"