Home » O fabrică de alcool din Năsăud donează spirt medicinal pentru spitalele din Năsăud și Beclean

O fabrică de alcool din Năsăud donează spirt medicinal pentru spitalele din Năsăud și Beclean

Publicat de Radu SÎRBU
3095 Vizualizari

Fabrica de alcool ”Ecoserv” din Năsăud se alătură agenților economici din Bistrița-Năsăud care spijină eforturile sistemului public de sănătate în lupta cu pandemia cu COVID-19. Gestul notabil a fost făcută public de prefectul Stelian Dolha.

”În urma mai multor discuții purtate cu conducerea companiei și managerii de spitale din județ am convenit ca Ecoserv SRL să ofere în mod gratuit cantități de spirt medicinal Spitalelor orășenești din Năsăud și Beclean, urmând ca, într-o a doua tranșă donațiile să meargă și la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, care are deocamdată stocuri de alcool sanitar și nu are necesități urgente de aprovizionare.

Le mulțumesc managerilor de la Ecoserv Năsăud pentru efortul financiar și material pe care s-au oferit să-l facă, pentru disponibilitatea de a contribui la efortul colectiv de limitare a epidemiei. Pentru că au înțeles, alături de mulți alți antreprenori și de multe persoane private că numai împreună, acționând ca o comunitate vom reuși să depășim această cumpănă teribilă”, a transmis prefectului județului BN.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"