Home » Ofertă educațională bogată la Liceul Tehnologic Feldru

Ofertă educațională bogată la Liceul Tehnologic Feldru

Publicat de Radu SÎRBU
2028 Vizualizari

Învăţământul tehnologic prezintă un interes tot mai crescut în rândul elevilor din anii terminali de gimnaziu. Perspectiva deprinderii unei meserii în timpul anilor de studiu şi oportunităţile de angajare, imediat după absolvire sunt argumente care îi îndeamnă pe tineri să se îndrepte către o astfel de formă de învăţământ. Un exemplu în acest sens îl reprezintă Liceul Tehnologic Feldru, o unitate de învăţământ care oferă elevilor săi toate condiţiile pentru o temeinică pregătire şi practică. Şcoala beneficiază de un corp profesoral calificat precum şi o bază materială complet dotată pentru pregătirea practică, de invidiat.

Iată care este oferta educaţională pentru anul școlar 2020 – 2021:

Clasa a IX-a A va fi o clasă în care cei 28 de viitori boboci se vor pregăti pentru a deveni tehnician mecanic pentru întreținere și reparații. Clasa a IX-a B vine cu o ofertă de 28 de locuri de biprofil dual, respectiv în domeniul Electric cu specializare în meseria de electrician exploatare de joasă tensiune, dar și în domeniul Mecanic, cu specializarea: sudor. În fine, tot 28 de locuri sunt disponibile și la clasa a IX-a C, dar de data aceasta în Industrie textilă și pielărie, cu specializare de confecționer de produse textile.

Nu sunt de neglijat nici oportunitățile, respectiv: bani de liceu; bursa profesională – în valoare de 200 de lei; la învățământul dual, elevul va beneficia de încă 200 de lei lunar pe lângă bursa profesională; decontarea abonamentelor elevilor; dotarea școlii cu ateliere de sudură, electric, mecanic și croitorie, unde elevii își desfășoară orele de practică;

Practica se desfășoară la următorii agenți economici: Iproeb Bistrița S.A., S.C. Dimex 2000 Company, S.R.L. Rebrișoara, S.C. Intex S.A. Năsăud.

Datele de contact ale Liceului Tehnologic Feldru:
Director: prof. Călin Sbîrciu
Director adj.: prof. Claudia Boar
Tel/fax: 0263 374 314
Tel: 0263 374 315
gsfeldru@yahoo.com
http://www.liceultehnologicfeldru.ro/
Adresa: Feldru, Strada Principală,
Nr.939, Județul Bistrița-Năsăud

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"