Home » Paraschiva Borș din nou campioană balcanică în proba de 5000 de metri Masters. Atleta a dedicat titlul și măierenilor ei dragi

Paraschiva Borș din nou campioană balcanică în proba de 5000 de metri Masters. Atleta a dedicat titlul și măierenilor ei dragi

Publicat de Radu SÎRBU
715 Vizualizari

Vești bune au venit în această seară de la Salonic, acolo unde profesoara Paraschiva Borș a reușit să-și păstreze titlul de campioană balcanică în proba de 5000 de metri la categoria Masters după cel obținut în urmă cu 4 ani în Slovenia!

Atleta care este soția primarului Vasile Borș a ținut să dedice excelenta reușită consătenilor săi dragi din comuna Maieru! Titlul de campioană balcanică obținut în Grecia este cu atât mai valoros cu cât el a vine după o accidentare!

Mulțumesc familiei pentru susținere, Denisa Dragomir pentru colaborare în pregătire, Cătălin, Olimpiu și Sorina pentru ajutor la recuperare după accidentare si TUTUROR pentru mesajele de susținere și încurajare! Pentru ROMANIA, pentru sport, pentru măierenii mei!”, a ținut să transmită campioana pe pagina sa de socializare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"