Home » Pe 27 iunie, profesorul Ioan Morariu, creatoarea de artă populară Virginia Linul și teologul Maxim Morariu vor primi cetățenia de onoare a comunei Salva

Pe 27 iunie, profesorul Ioan Morariu, creatoarea de artă populară Virginia Linul și teologul Maxim Morariu vor primi cetățenia de onoare a comunei Salva

Publicat de Radu SÎRBU
1845 Vizualizari

Pe data de 25 mai a.c., Consiliul Local Salva a aprobat acordarea a trei titluri de Cetăţean de Onoare unor personalităţi ale comunei ce și-au adus aportul în dezvoltarea și promovarea școlii, tradițiilor populare și religiei în persoana profesorului de matematică Ioan Morariu, etnografei dr. Virginia Linul și preotului, cercetătorului teologic, istoricului și traducătorului Maxim Morariu.

Deciziile luate la propunerea profesoarelor Romana Fetti și Ana Filip vor fi puse în practică la sfârșitul săptămânii viitoare, mai precis sâmbătă, 27 iunie, de la ora 13.00, în cadrul unei ședințe festive a legislativului comunei Salva.

Cetățeni de onoare ai comunei Salva mai sunt: solistele de folclor Maria Butaciu și Maria Peter, părintele Dumitru Morar, fie-le amintirea veșnică, și profesoara de istorie Ana Filip.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"