Home » Ploaia amână, cu o zi, etapa a doua a dezinfecției tuturor blocurilor din Năsăud. Acțiunea se va desfășura în zilele de 15, 16 și 17 aprilie

Ploaia amână, cu o zi, etapa a doua a dezinfecției tuturor blocurilor din Năsăud. Acțiunea se va desfășura în zilele de 15, 16 și 17 aprilie

Publicat de Radu SÎRBU
658 Vizualizari

Având în vedere, prevederile Ordonanței Militare nr.4, art.6 și art. 7, administrația publică locală a orașului Năsăud continuă acțiunea de dezinfecție a tuturor blocurilor de locuințe de pe raza orașului Năsăud, cu etapa a doua, etapă care se va derula în perioada 15-17 aprilie 2020. Deși, inițial era programată de astăzi, 14 aprilie, edilii au ținut cont de vremea ploioasă și au decis să înceapă dezinfecția doar de mâine, atunci când se anunță vreme bună.

”Îi rugăm pe locatarii cartierului de blocuri să nu iasă din locuințe, cel puțin 2 ore, după administrarea dezinfectantului. De asemenea, solicităm asociațiilor de proprietari/locatarilor, să curețe balustradele și mânerul clanțelor de la uși, după cele 2 ore de la dezinfecție.
Dezinfecția se efectuează periodic (o dată la 2 săptămâni), după un grafic prestabilit, grafic pe care vă rugăm să-l urmăriți pe pagina oficială de facebook a Primăriei Năsăud și în mass-media locală și pe care vă rugăm să îl distribuiți.
De asemenea, vă reamintim faptul că, administrația publică locală efectuează zilnic acțiunea de dezinfecție a străzilor din orașul Năsăud și a din cele două localități componente Lușca și Liviu Rebreanu, cu soluție pe bază de hipoclorit, cu mijloace proprii.
Vă rugăm așadar să respectați cu rigoare indicațiile autorităților centrale și locale, prevederile Ordonanțelor militare și, rămânem optimiști că vom depăși cu bine această perioadă delicată! Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a ținut să transmită primarul Mircea Romocea

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"