Home » Precizările lui Constantin Dancs – consilier local în Romuli, vizavi de acuzele defăimătoare la adresa sa apărute în spațiul public

Precizările lui Constantin Dancs – consilier local în Romuli, vizavi de acuzele defăimătoare la adresa sa apărute în spațiul public

Publicat de Radu SÎRBU
922 Vizualizari

În aceste zile, în spațiul public au apărut o serie de acuzații defăimătoare la adresa tehnicianului silvic Constantin Dancs, consilier local în comuna Romuli, învinuiri pe care acesta le consideră nefondate și care-i îi aduc atingere imaginii sale atât personale cât și sociale.

De aceea, Constantin Dancs dorește să facă precizări în legătură cu aceste aspecte defăimătoare la adresa sa.

În primul rând, consilierul local din Romuli spune că dosarul în care a fost cercetat pentru că a tras cu arma de vânătoare într-o dronă ajunsă deasupra proprietății sale a fost clasat, cazul fiind din punctul lui de vedere făcut la comandă, în timp ce despre polițistul cercetat de DGA, Constantin Dancs spune că nu vrea să comenteze.

Apoi, în ce privește scandalul avut în urmă cu trei ani cu unele dintre neamurile sale a fost încheiat pe cale amiabilă, aspectul ținând de viața sa personală.

Referitor la aspectul cu parcarea donată unui întreprinzător local din terenul bisericii din localitate, Constantin Dancs spune că în această acuză este nefondată întrucât Dancs nu avea calitatea de consilier local la acea dată.

În fine, problema incompatibilității pentru votarea bugetului Ocolului Silvic Romuli, în mandatul actual de consilier local, Constantin Danci declară că aceasta a fost pusă chiar de el, în prealabil, în atenția organelor competente. Acest lucru este dovedit de adresele către Agenția Națională de Integritate făcute în prealabil de către Constantin Dancs (mai precis luna iunie 2021) prin care se cerea punctul de vedere al ANI vizavi de starea de fapt, interpelarea făcându-se cu bună credință pentru a nu lăsa loc de discuții. Ulterior, răspunsul a făcut ca Dancs să participare la votul respectiv în Consiliul Local.

Constantin Dancs opinează că toate aceste acuze defăimătoare la adresa lui au rol de intimidare cu scopul de a balansa majoritatea din Consiliul Local Romuli, scorul fiind în acest moment de 6 la 5 în favoarea Alianței pentru Romuli (ALDE-PSD).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"