Home » Primăria Căianu Mic susține sportul de masă

Primăria Căianu Mic susține sportul de masă

Publicat de Radu SÎRBU
144 Vizualizari

“Taekwondo-ul și beneficiile lui! Am primit vizita domnului Marius Muti, un practicant cu experiență din domeniul artelor marțiale, precum Taekwondo!”, a anunțat primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Marius Muti, este președinte și instructor al Clubului Sportiv Ilyo din Bistrița. A participat la cursuri de pregătire și specializare de Taekwondo WTF în Coreea de Sud, la Kyung Hee University din Suwon, fiind primul instructor român care a participat la astfel de cursuri în Coreea.

“Am discutat despre posibilitatea înființării unor grupe de copii pentru practicarea acestui sport și în comuna noastră! Taekwondo este o artă marțială de origine coreeană ajunsă în timp sport olimpic! Beneficiile practicării Taekwondo-ului sunt multiple: disciplină, construirea respectului față de societate, dezvoltarea încrederii în sine, dezvoltarea atenției mentale, creșterea concentrației, îmbunătățirea stării generale de sănătate, a mobilității articulare, terapie pentru copii cu ADHD, îmbunătățirea reflexelor, pierderea în greutate, etc!”, a transmis primarul Paul Știr.

“Având în vedere că, anul acesta vom finaliza lucrările la Sala de Sport din Căianu Mic, în perioada următoare vom veni și cu alte propuneri sau idei care țin de domeniul sportului și practicarea diferitelor tipuri de sport pe plan local, de către cei mici, cât și de către cei mari! În prezent, comuna noastră, beneficiază de două terenuri de fotbal și handbal, sintetice cu nocturnă, iar în continuare ne vom concentra pe amenajarea unui număr de două terenuri sintetice cu nocturnă pentru tenis de câmp și volei și un teren sintetic cu nocturnă pentru fotbal și handbal! Sala de sport, care este în curs de realizare, va beneficia de suprafață de joc multisport pentru fotbal, handbal, tenis, baschet si volei! Prieteni dragi, aștept propuneri sau sugestii din partea dumneavoastră în acest sens!”, a concluzionat primarul Paul Știr.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"