Home » Primăria Salva anunță înscrieri pentru cursurile gratuite de formare profesionale prin GAL ”Țara Năsăudului”

Primăria Salva anunță înscrieri pentru cursurile gratuite de formare profesionale prin GAL ”Țara Năsăudului”

Publicat de Radu SÎRBU
126 Vizualizari

Primăria Salva a anunțat că Asociatia GAL “Țara Năsăudului” Feldru organizează cursuri de formare profesională de tip calificare, cu o durata de 3-6 luni. La finalul acestor cursuri, participanții vor primi un certificat recunoscut de Ministerul Muncii și Protectia Socială. Aceste cursuri se derulează în cadrul proiectului „Servicii sociale integrate pentru comunitățile din GAL Țara Năsăudului”.

Cursurile vor fi în domenii de interes pentru tineri și adulți, cu vârste cuprinse între 16 și 60 de ani și participanții trebuie să aibă domiciliu în: Năsăud; Feldru; Parva; Rebra; Rebrisoara; Salva; Romuli; Telciu; Cosbuc; Nimigea; Șintereag; Sieu-Magherus; Dumitra.

Condiții și detalii
Participanților le va fi asigurat atât transportul, cât și masa, iar la finalul cursurilor și susținerea examenului final, vor primi o subvenție.

Alte condiții:
locuiesc pe teritoriul GAL Țara Năsăudului; au minimum 8 clase absolvite; nu au loc de muncă(se pot afla si in evidentele AJOFM/ALOFM, fara a-si pierde indemnizatia de somaj).

Înscriere
Cei interesați se pot înscrie la sediul GAL, din com. Feldru sau la numerele de telefon:

0771175648 – dl. Cristian Nica 0742277492 – dl. Zsejki Iuliu 0744699034 – dl. Muresan Dumitru

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"