Home » Primarul Anchidim Pavelea: ”Anul acesta, vom finaliza două proiecte de modernizare a drumurilor din comuna Runcu Salvei”

Primarul Anchidim Pavelea: ”Anul acesta, vom finaliza două proiecte de modernizare a drumurilor din comuna Runcu Salvei”

Publicat de Radu SÎRBU
1266 Vizualizari

Făcută astăzi, afirmația vine în contextul în care administrația comunei Runcu Salvei se pregătește să aprobe bugetul local pe 2021. Potrivit primarului Anchidim Pavelea, bugetul din acest an este mai bun față de cel de anul trecut. Pe lista de investiții se regăsesc două proiecte ample de asfaltări, ce vor fi finalizate până în toamna lui 2021.

”În primul rând este vorba de modernizarea infrastructurii rutiere locale, proiect ce a primit finanțare prin PNDL II, pe un tronson ce însumează circa 7 kilometri, lucrările fiind executate de către specialiștii de la ”Dimex 2000 Company” Rebrișoara.

Apoi, în toamna acestui an vom finaliza proiectul prin care sunt modernizați peste 11 kilometri de drumuri forestiere localizate în arealul Runcu Salvei dar și la Parva”, ne-a declarat primarul Anchidim Pavelea.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"