Home » Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi: ”Eu nu o să fac parte niciodată din trocurile politice și o să rămân întotdeauna OM iar omenia nu se cumpără niciodată!”

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi: ”Eu nu o să fac parte niciodată din trocurile politice și o să rămân întotdeauna OM iar omenia nu se cumpără niciodată!”

Publicat de Radu SÎRBU
631 Vizualizari

Titlul exprimă ideea principală a scrisorii deschise adresată astăzi de primarul liberal al comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, președintelui PNL BN și, în același timp, primarul municipiul Bistrița – Ioan Turc, în contextul unor afirmații a lui Ioan Turc vizavi de apropiatele alegeri interne ale PNL Bistrița-Năsăud.

”Aflu în premieră de la președintele PNL B-N, Ioan Turc că am vrut și eu să fiu parlamentar și că de fapt, altcineva, mi-a încurcat planurile.

Nu domnule președinte, nu am vrut să candidez la parlamentare, dar am fost și voi fi împotriva „trocurilor ” politice și mi s-a părut o bătaie de joc pentru toți colegii de partid pe care i-ați chemat la Bistrița, să le spuneți că totul este rezolvat și că puteau să stea și acasă deoarece nu era nevoie de prezența lor.

Nu știu cine ce a încurcat și pentru cine au fost încurcate lucrurile, dar ar fi bine să țineți minte un lucru de la un primar reales al 4-lea mandat „omenia nu se cumpără niciodată!”

Trocurile sunt făcute uneori favorabile dvs., alteori împotriva dvs. Eu nu o să fac parte niciodată din ele și o să rămân întotdeauna OM.
„A fi domn e o întâmplare, a fi om e lucru mare!”

Mă bucur că am ajuns să vă cunosc adevărată valoare”, se arată în scrisoare deschisă adresată de Sorin Hognogi lui Ioan Turc.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"