Home » Primarul Dorin Vlașin: “Orașului Năsăud i s-a alocat cea mai mare sumă destinată investițiilor, primită vreodată”

Primarul Dorin Vlașin: “Orașului Năsăud i s-a alocat cea mai mare sumă destinată investițiilor, primită vreodată”

Publicat de Radu SÎRBU
1157 Vizualizari

În această săptămână, primarul orașului Năsăud – economistul Dorin Vlașin, însoțit de viceprimarul Marius Bodean, s-au aflat la București, pentru a-și susține cauza în ceea ce privește alocarea de fonduri pentru investiții din partea Guvernului României condus de Florin Câțu. Deplasarea a fost încununată de succes, din moment ce orașului Năsăud i-au fost alocați nu mai puțin de 5 milioane de lei din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2021.

Mesajul transmis de primarul Vlașin este edificator în acest sens:

Odată cu adoptarea Proiectului de Buget al României pentru anul 2021, s-au alocat pentru orașul nostru 50 de miliarde de lei vechi, reprezentând cea mai mare sumă destinată investițiilor primită vreodată de orașul nostru. Pe această cale, vreau să mulțumesc în numele comunității noastre Guvernului României și în mod special, premierului, domnului Florin Câțu!

Acest sprijin venit din partea Guvernului României reprezintă singura posibilitate de a susține toate proiectele aflate în derulare, dat fiind faptul că suma cofinanțărilor de care orașul nostru trebuia să dispună nu ar fi putut fi acoperită din Bugetul Local. Fără acest sprijin eram puși în situația de a face un împrumut bancar sau de a renunța la unele proiecte de investiții.

Este important ca noi toți să înțelegem că orice proiect inițiat este sortit eșecului dacă nu se reușește asigurarea cofinanțărilor din bugetul local și respectarea criteriilor de eligibilitate pentru a obține restul finanțării din fonduri europene (sau alte surse de finanțare).

Zilele următoare, alături de viceprimarul orașului Năsăud, Marius Bodea, vom vorbi pe larg despre acest subiect și despre noile proiecte de investiții la care lucrăm în prezent.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și răbdare, Consiliului Local pentru suținerea acordată și întregii echipe a Primăriei Năsăud pentru implicare și buna colaborare! Doar împreună, prin solidaritate și implicare putem dezvolta Năsăudul!”, a transmis Dorin Vlașin pe pagina sa de socializare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"