Home » Primarul Mircea Romocea: ”Excedentul bugetar al Primăriei Năsăud, peste 1,9 milioane de lei, va fi folosit exclusiv pentru investiții!”

Primarul Mircea Romocea: ”Excedentul bugetar al Primăriei Năsăud, peste 1,9 milioane de lei, va fi folosit exclusiv pentru investiții!”

Publicat de Radu SÎRBU
1454 Vizualizari

Primăria orașului Năsăud a încheiat anul 2019 cu un excedent bugetar de 1,919 milioane de lei. Acești bani vor fi folosiți, în perioada următoare, pentru acoperirea integrală a deficitului secțiunii de dezvoltare aferentă exercițiului financiar 2019. Anunțul a fost făcut de primarul Mircea Romocea, în cadrul primei ședințe a Consiliului Local Năsăud din acest an.

Suma va fi utilizată exclusiv pentru investiții, și mă refer aici la cotele de cofinanțare pentru modernizarea celor 4 străzi, pentru construirea podului rutier peste Someșul Mare către cartierul Lușca și Centrul de zi pentru persoane vârstnice”, a spus primarul Mircea Romocea.

Existența unui excedent bugetar înseamnă că administrația publică locală a încheiat anul fără facturi neachitate.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"