Home » Primarul Mircea Runcan, către locuitorii comunei Nimigea: În 27 septembrie, alegeți faptele și competența în locul vorbelor!

Primarul Mircea Runcan, către locuitorii comunei Nimigea: În 27 septembrie, alegeți faptele și competența în locul vorbelor!

Publicat de Radu SÎRBU
1894 Vizualizari

O vorbă din bătrâni spune: “Vorba lungă, sărăcia omului!”. Cel puțin în comuna Nimigea, oamenii au înțeles că vorbele false, poveștile de adormit copiii, bârfa ordinară sau atacurile prostești nu pot ține loc de fapte, de dezvoltare, de proiecte realizate și deci, până la urmă, de bunăstarea fiecăruia dintre noi.

Dragi locuitori ai comunei Nimigea, eu, primarul Mircea Runcan, vin în fața dumneavoastră după ani buni de muncă materializați în investiții palpabile pentru toate satele nimigene

Suntem, împreună, o comunitate care creează și dezvoltă. Asta vom dovedi și în următorul mandat, unul care va permite altor proiecte importante să devină realitate.

Vă simt aproape și pentru asta vă mulțumesc și, indiferent de opțiunea dumneavoastră. Vă asigur că în următorul mandat voi dedica aceeași putere de muncă, aceeași determinare și aceeași abnegație fiecăruia dintre dumneavoastră.

Îndemnul meu e clar, concis și simplu. În 27 septembrie mergeți la vot! Votul este sigur. Aplicați cele trei reguli: distanțare, purtarea măștii, igiena mâinilor. Dacă acestea sunt respectate, nu va fi niciun risc de contaminare. În secțiile de votare din Nimigea vor fi puse la dispoziție măști de unică folosință, dar și dezinfectant. Acestea sunt FAPTE pentru siguranța dumneavoastră!

În 27 septembrie alegeți faptele și competența în locul vorbelor! În 27 septembrie votați pentru viitorul acestei frumoase comune și pentru viitorul fiecăruia dintre dumneavoastră.

Și pentru că un primar are întotdeauna nevoie de câți mai mulți consilieri locali alături în mandatul lui, vă îndemn să votați echipa de consilieri locali propusă de Alianța pentru Nimigea pentru a putea să ducem la bun sfârșit proiecte pe care le-am propus în această campanie electorală.

Am o deosebită încredere în ei și știu că o să facem treabă bună împreună pentru comuna Nimigea!

Totodată, vă îndemn, dragi cetățeni ai comunei Nimigea să votați Emil Radu Moldovan, la președinția Consiliului Județean, dar și echipa sa din Alianța pentru Bistrița-Năsăud, pentru simplul fapt că au dovedit că sunt cei mai buni !

Așadar, doar împreună și cu votul fiecăruia dintre dumneavoastră vom reuși să continuăm proiectele începute în comuna Nimigea și să realizăm și alte lucruri frumoase și utile!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, ține să transmită primarul Mircea Runcan, la final de campanie electorală.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"