Home » Primarul Nicolae Moldovan și echipa sa din Alianța pentru Beclean și-au oficializat candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Beclean

Primarul Nicolae Moldovan și echipa sa din Alianța pentru Beclean și-au oficializat candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Beclean

Publicat de Radu SÎRBU
1133 Vizualizari

Biroul Electoral al Circumscripției Beclean a validat și înregistrat dosarele de candidatură pentru Primărie și Consiliul Local din partea Alianței pentru Beclean la alegerile din 27 septembrie. Primarul Nicolae Moldovan candidează pentru unou mandat de edil al urbei de pe Someș, tot el deschizând și lista pentru Consiliul Local. Iată ordinea candidaturilor de pe această listă:

 1. Nicolae Moldovan
 2. Claudiu Timoce
 3. Vasile Pop
 4. Nicoleta Tecar
 5. Melania Abodi
 6. Zoltan Vereș
 7. Maria Munteanu
 8. Sever Bindea
 9. Ioan Robert Hiticaș
  10 Ovidiu Costin
  11 Ioan Cârjac
  12 Emilian Bârtaș
 10. Ioan Lazăr
 11. Titus Bilegan
 12. Crina Halas
 13. Ovidiu Șinteregan
 14. Flaviu Doboș
 15. Claudiu Pop
 16. Adrian Todorean
 17. Liviu Bodiu
 18. Ioan Boroș
  22 Iosif Stanciu

”Cu mare bucurie am depus candidatura la funcția de primar al Becleanului, cu încrederea că alături de echipa de consilieri locali din partea Alianței pentru Beclean vom continua dezvoltarea orașului nostru. Continuăm!” a transmis primarul Nicolae Moldovan pe pagina lui de Facebook.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"