Home » Primarul Sorin Hognogi: ”Au trecut alegerile, continuăm să muncim impulsionați de încrederea arătată de locuitorii comunei Spermezeu”

Primarul Sorin Hognogi: ”Au trecut alegerile, continuăm să muncim impulsionați de încrederea arătată de locuitorii comunei Spermezeu”

Publicat de Radu SÎRBU
744 Vizualizari

Conform rezultatelor alegerilor din 27 septembrie, în comuna Spermezeu, liberalul Sorin Hognogi a fost reconfirmat primar cu un procent zdrobitor față de contacandidați, și anume: cu circa 91 % dintre voturi, situație mai mult decât confortabilă regăsită și în distribuția noului Consiliu Local, acolo unde PNL are 11 candidați iar Alianța pentru Spermezeu doar 2.

Reales pentru al patrulea mandat consecutiv în funcția de primar, Sorin Hognogi a ținut să mulțumească prin intermediul cotidianului nostru ”tuturor celor ce m-au votat, m-au sprijinit și care au avut încredere deplină în mine, cu promisiunea că nu voi precupeți nici un efort să mă implic pentru comuna noastră, să fiu echilibrat și să facem din Spermezeu o adevărată comună Europeană”.

Proiectele de modernizare a comunei de pe Valea Țibleșului continuă, deoarece, așa cum spune edilul ”Alegerile au trecut alegerile, continuăm să muncim impulsionați de încrederea consătenilor noștri”. Iar munca se vede în Spermezeu, unde urmează recepționarea lucrărilor de modernizare a Drumului Comunal 37 C, prin care au fost reabilitați capital 7,5 kilometri de drum care fac legătură între Spermezeu și Hălmăsău, în cadrul unui proiect finanțat de Guvernul României, prin PNDL 2”, a punctat Hognogi.

De asemenea se lucrează intens la construcția modernei săli de sport, cu o capacitate de 180 de locuri. Proiectul, în valoare de 9,12 milioane de lei, este derulat prin Compania Națională de Investiții, termenul de finalizare fiind la începutul verii viitoare.

Edilul a ținut să mai puncteze că a fost semnat contractul pentru construirea unei capele mortuare în Spermezeu, cu banii europeni asigurați de Grupul de Acțiune Locală ”Ținutul Haiducilor”.

”Pe e altă parte, tot din bani europeni, urmează să demareze lucrările de reabilitare a căminelor culturale din Spermezeu, Dobricel și Păltineasa. Este în pregătire modernizarea infrastructurii rutiere agroturistice, în tot ceea ce înseamnă drumuri de hotar și străduțe de pe raza comunei, pentru care avem finanțarea asigurată deja. Totodată, avem în plan modernizarea școlii cu clasele 5-8 dar și a școlii primare (clădire ce include și învățământul preșcolar) din Spermezeu.

În fine, pot să vă spun că în această săptămână am semnat contractul pentru achiziția celor 200 de tablete pentru fiecare dintre elevii comunei, contract ce include și asigurarea internetului pentru 24 de luni”, ne-a prezentat, miercuri, primarul Sorin Hognogi direcțiile de dezvoltare ale comunei Spermezeu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"