Home » Primul caz de coronavirus din comuna Leșu: un bărbat de 55 de ani, ce lucrează la Leoni

Primul caz de coronavirus din comuna Leșu: un bărbat de 55 de ani, ce lucrează la Leoni

Publicat de Radu SÎRBU
2239 Vizualizari

Anunțul a fost făcut, astăzi, de către primarul Ionel Pop.

”Inevitabilul s-a produs și în comuna Leşu! Avem primul caz de Covid – 19 confirmat pozitiv, o persoană de 55 ani angajată a firmei Leoni Bistrița. Vă rugăm să respectați cu strictețe măsurile de prevenire ce se impun privind noul virus. Va urma o anchetă epidemiologica referitoare la posibili contactați”, a anunțat pe Facebook primarul comunei Leșu.

Din discuția pe care am purtat-o astăzi cu viceprimarul Radu Todica, am aflat că cel în cauză este un bărbat ce lucrează de aproape 4 ani la Leoni Bistrița. Acesta nu ar mai fi mers la lucru de o săptămână, după ce s-a simțit rău și a prezentat simptome specifice. A fost spitalizat în urmă cu 3 zile la Spitalul de Boli Infecțioase iar rezultatul a venit vineri: pozitiv ! Și soția lui lucrează la Leoni, ea mergând la serviciu în această perioadă. Barbatul din Leșu este cel de-al 6-lea caz de coronavirus de la Leoni, dintre care doi angajați s-au vindecat.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Goga 8 iunie 2020 - 18:20

Putin eronata stirea! Rezultatele au venit sambata nu vineri! Si saptamana aia nu a stat acasa pt ca s-ar fi simtit rau , ci pt ca nu a lucrat toata linia neavand de munca!

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"