Home » Prințul Nicolae al României a vizitat Colegiul Național ”Petru Rareș” din Beclean

Prințul Nicolae al României a vizitat Colegiul Național ”Petru Rareș” din Beclean

Publicat de Radu SÎRBU
222 Vizualizari

Sâmbătă, 18 septembrie, prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai I de România a fost prezent în orașul Beclean, unde a vizitat Colegiul Național ”Petru Rareș”. A fost vorba de o vizită privată în cadrul căreia s-a întâlnit și cu primarul Nicolae Moldovan, discuțiile vizând diverse teme de interes social și național, precum educația, voluntariatul, responsabilitatea noastră în fața provocărilor lumii de azi, inclusiv despre posibilitatea restaurării Monarhiei în România.

Despre această vizită a scris pe pagina de socializare și părintele paroh Adrian Cherhaț: ” Un moment istoric pentru Colegiul Național “Petru Rareș” din Beclean… Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a fost prezent în mijlocul nostru într-o vizită privată. Timp de doua ore am discutat împreună cu colegii profesori și alți invitați despre diverse teme de interes social și național, precum educația, voluntariatul, responsabilitatea noastră în fața provocărilor lumii de azi… inclusiv despre posibilitatea restaurării Monarhiei în România. O personalitate de o noblețe aparte, firească, deschisă, cu un simț și o viziune profundă a realităților din țara noastră. Toate răspunsurile oferite de prințul Nicolae au fost extraordinar de echilibrate și realiste, cu un bun simț aparte. Îndrăznesc să spun că, dacă vreodată prin voința naționala sau politică, se va restaura Monarhia, va fi un Rege foarte potrivit pentru România. Iar țara noastră va renaște într-o nouă perspectivă. Senzația mea de la finalul întâlnirii a fost că mai avem o șansă să redevenim ceea ce am fost cândva și mai mult decât atât. De luat aminte, și pentru decidenții politici și pentru Casa Regală!”

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"