Home » Proprietari din Sărata, sancționați cu avertisment de Poliția Animalelor pentru că și-au lăsat câinii liberi pe stradă

Proprietari din Sărata, sancționați cu avertisment de Poliția Animalelor pentru că și-au lăsat câinii liberi pe stradă

Publicat de Radu SÎRBU
928 Vizualizari

Ieri, în urma unor sesizări telefonice, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu polițiști locali și reprezentanți ai Serviciul de Ecarisaj Bistrița au desfășurat verificări cu privire la faptul că un număr mare de câini umblau liber pe o stradă din cartierul bistrițean Sărata. Astfel, au fost depistați și preluați de către Serviciul Ecarisaj 9 câini de talie mare, fără stăpân, dar și câini nesupravegheați, ai căror proprietari nu au respectat obligațiile legale.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale cu avertisment proprietarilor animalelor nesupravegheate, depistate în spațiul public. Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 205/2004, privind Protecția Animalelor și Legii 61/1991.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"