Home » PSD a avut dreptate! România nu va primi niciun euro din PNRR în acest an!

PSD a avut dreptate! România nu va primi niciun euro din PNRR în acest an!

Publicat de Radu SÎRBU
473 Vizualizari

Comunicat de presă

PSD a avut dreptate! România nu va primi niciun euro din PNRR în acest an! România NU se poate baza pentru finanțarea deficitului uriaș pe avansul de 1,3 miliarde de euro din PNRR!

Mai mult, România pierde un an pentru contractarea proiectelor! Autostrada Moldovei devine un vis spulberat de incompetența guvernanților păstoriți de #FlorinCîțu!

Și mai grav întreg capitolul Energie – coordonat de liberalul Virgil Popescu – trebuie refăcut! Comisia Europeană a respins categoric atribuirea directă a sutelor de milioane de euro către sponsorii de partid ai puterii.

Vicepremierul Dan Barna, șeful lui Cristian Ghinea – principalul responsabil pentru eșecurile repetate privind PNRR-ul – a fost nevoit să accepte evidența și să dea dreptate #PSD!

Este de-a dreptul criminal că România e nevoită să se împrumute alte miliarde de euro și să plătească dobânzi grele pentru a suplini absența avansului din PNRR!

Domnilor guvernanți, sunteți vinovați de SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚIONALE!

RomâniiTrebuieSăȘtie

Biroul de presă PSD Bistriţa-Năsăud

22.07.2021

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO