Home » Radare ”în cascadă” de la Tihuța până spre Dej. Peste 70 de șoferi vitezomani au fost sancționați în decurs de doar patru ore

Radare ”în cascadă” de la Tihuța până spre Dej. Peste 70 de șoferi vitezomani au fost sancționați în decurs de doar patru ore

Publicat de Radu SÎRBU
1016 Vizualizari

Astăzi, în intervalul orar 08.00 – 12.00, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciilor Rutiere Suceava, Bistrița-Năsăud și Cluj au organizat şi desfăşurat în comun o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, dar şi de impunere în rândul conducătorilor auto a unui climat de disciplină rutieră.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ BN, poliţiştii rutieri bistrițeni au acţionat cu 4 aparate radar. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale, dintre care 55 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a acestora este de 42.775 de lei. Totodată, au fost reținute 22 de permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"