Home » Relaxare la cinema, prin Centrul Cultural ”Dacia” din municipiul Bistrița. Vezi programul din perioada 29 aprilie – 5 mai, în care capul de afiș este ținut de filmul ”Vikingul”

Relaxare la cinema, prin Centrul Cultural ”Dacia” din municipiul Bistrița. Vezi programul din perioada 29 aprilie – 5 mai, în care capul de afiș este ținut de filmul ”Vikingul”

Publicat de Radu SÎRBU
98 Vizualizari

Relaxare la cinema, prin Centrul Cultural ”Dacia” din municipiul Bistrița. Vezi programul din perioada 29 aprilie – 5 mai, în care capul de afiș este ținut de filmul ”Vikingul”, cu o distribuţie plină de staruri, un lungmetraj istoric agreabil în care descoperim o palpitantă poveste de răzbunare.

Pelicula, a cărei acţiune este plasată în anul 895, îl are ca protagonist pe actorul Alexander Skarsgard, în rolul prinţului viking Amleth, care îşi părăseşte locuinţa din Atlanticul de Nord după ce unchiul lui (interpretat de Claes Bang) îi ucide brutal tatăl, regele Aurvandil (Ethan Hawke).

După mai mulţi ani, Amleth, deghizat în sclav, călătoreşte în Islanda, unde trăiau pe atunci unchiul şi mama sa, regina Gudrun (Nicole Kidman), ca să răzbune moartea tatălui şi să-şi salveze mama. Pe drum, întâlneşte o femeie misterioasă, Olga (Anya Taylor-Joy), cu care stabileşte o conexiune aşa cum nu i se mai întâmplase din copilărie.

Programări, detalii și bilete pe www.centrulculturaldacia.ro.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"