Home » S-a mai dus o calificare la un turneu final pentru naționala masculină de handbal! Așteptăm de mulți ani să urcăm în ”loja bogaților”, într-un sport unde eram odată o forță mondială

S-a mai dus o calificare la un turneu final pentru naționala masculină de handbal! Așteptăm de mulți ani să urcăm în ”loja bogaților”, într-un sport unde eram odată o forță mondială

Publicat de Radu SÎRBU
188 Vizualizari

Calificarea la turneul final al Campionatului Mondial 2023 găzduit de Polonia și Suedia a fost ratată de selecționata de handbal masculin a României.

Chiar dacă elevii lui Xavi Pascual au învins sâmbătă seară, scor 24:22 (12:12), în sala Dinamo selecționata Macedoniei de Nord, diferența de 8 goluri cu care au pierdut jocul tur disputat la Skopje a fost decisivă pentru a rata accederea în play-off-ul calificărilor. Prin urmare lipsa tricolorilor de la un turneu final de Campionat Mondial se extinde la cel puțin 14 ani, ținând cont de faptul că ultima calificare a lor datează din 2011.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"