Home » SACUL ALBASTRU pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton se va colecta miercuri 06 DECEMBRIE 2023 în municipiul Bistrița și în localitățile componente!

SACUL ALBASTRU pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton se va colecta miercuri 06 DECEMBRIE 2023 în municipiul Bistrița și în localitățile componente!

Publicat de Radu SÎRBU
214 Vizualizari

Având în vedere prima săptămână întreagă din luna noiembrie, programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 06 DECEMBRIE 2023, prin colectarea sacului albastru.

Programul de colectare a sacului albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton va începe la ora 8.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a sacului albastru începe la ora 8.00, este posibil pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara.

Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți, iar operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri!

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"