Home » Situație incredibilă pentru funcția de primar la Rebra: edilul în funcție Ștefan Danci (ApR) și Daniel Năstuța (PNL) au fost la egalitate perfectă. Scrutinul se va repeta peste două săptămâni !

Situație incredibilă pentru funcția de primar la Rebra: edilul în funcție Ștefan Danci (ApR) și Daniel Năstuța (PNL) au fost la egalitate perfectă. Scrutinul se va repeta peste două săptămâni !

Publicat de Radu SÎRBU
2537 Vizualizari

Alegerile de duminică au venit cu o premieră bizară în peisajul scrutinurilor electorale din Bistrița-Năsăud, și anume: egalitatea perfectă a voturilor pentru 2 candidați la funcția de primar.

Este cazul comunei Rebra, acolo unde primarul în funcție – Ștefan Danci (reprezentantul Alianței pentru Rebra) și Daniel Năstuța (candidatul Partidului Național Liberal) au obținut același număr de voturi, și anume: 423 !

Geaba” s-au numărat și renumărat voturile valabil exprimate, egalitatea a fost confirmată de fiecare dată, astfel că, pentru a-și alege primarul, rebrenii vor fi chemați la vot peste două săptămâni, pe 11 octombrie !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"