Home » Șofer din Anieș, drogat la volan!

Șofer din Anieș, drogat la volan!

Publicat de Radu SÎRBU
2003 Vizualizari

Sâmbătă, 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au oprit pentru control un autoturism care se deplasa prin Maieru.

La volan a fost identificat un bărbat de 32 de ani din Anieș. Testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest a indicat un rezultat negativ. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Sângeorz-Băi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"