Home » Șoferul din Reteag a provocat accidentul din Arezzo din cauza oboselii. Conducea de 30 de ore !

Șoferul din Reteag a provocat accidentul din Arezzo din cauza oboselii. Conducea de 30 de ore !

Publicat de Radu SÎRBU
1350 Vizualizari

Tragedia rutieră din zona orașului italian Arezzo, căruia i-au căzut victime 4 membri ai familiei Ciurar din Reteag (printre care 2 copii) are drept cauză oboseala la volan. Tânărul care a provocat accidentul de pe autostrada A1, în urma căruia doi dintre copiii săi și părinții au murit, conducea de 30 de ore și le-ar fi spus polițiștilor că era „obosit mort”, scrie Corriere della Sera.

Corriere della Sera susține că românul în vârstă de 30 de ani băuse o cafea chiar înainte de tragedie. Românul arestat după accidentul în care au murit doi dintre copiii săi (o fetiță de 2 ani și un băiat de 10 ani) și părinții de 50 de ani a condus neîntrerupt 30 de ore, din Reteag spre Toscana. Călătoria cu 8 pasageri în mașină în loc de 7 urma să continue către Napoli.

Acesta le-ar fi spus polițiștilor rutieri italieni că nu mai putea continua călătoria: „Nu puteam să-mi țin ochii deschiși, eram obosit mort”.

Un alt șofer, martor la accident, a declarat că mașina condusă de român derapa și mergea în zig zag. Audierea pentru validarea arestării va avea loc luni, iar românul ar putea explica mai bine ce a provocat accidentul.

Reamintim că accidentul s-a produs pe autostrada A1 dintre Arezzo și Monte San Savino, vineri, 5 iunie. O mașină în care se afla o familia Ciurar – mamă, tată, 4 copii și bunicii paterni – s-a izbit puternic de un TIR.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"