Home » Specialiștii de la Miron Construct Beclean sunt implicați activ în modernizarea comunei Zagra

Specialiștii de la Miron Construct Beclean sunt implicați activ în modernizarea comunei Zagra

Publicat de Radu SÎRBU
1904 Vizualizari

La această oră, în comuna Zagra administrația locală condusă de prirmarul Nicu Bușcoi a deschis mai multe șantiere, pe trei dintre ele lucrând specialiștii de la Miron Construct Beclean, o firmă ce impune respect prin calitatea arătată și garantată.

PETRU MIRON

Astfel, muncitorii de la firma condusă de Petru Miron lucrează la construcția capelei mortuare multiconfesionale, obiectiv construit cu fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală ”Ținutul Haiducilor” și care va fi finalizat în cursul acestui an.

De asemenea, firma Miron Construct sunt la faza retușurilor finale la lucrările de modernizare a clădirii Primăriei, lucrări ce au avut drept scop extinderea cu un nou corp de clădire – ”Corpul B”.

Noua clădire administrativă este amplasată chiar în spatele actualului sediu al primăriei, încadrându-se perfect cu al celorlalte imobile din zonă.

Era nevoie de o asemenea construcţie – ne-a spus primarul Nicolae Bușcoi – mai ales de garajele pentru parcul auto, dar și de o sală de festivități încăpătoare, precum și de o bibliotecă”.

Astfel, la parterul noului corp de clădire au fost amenajate garaje auto, camera pentru centrala termică, magazia de lemne, precum și arhiva instituției, în timp ce la etaj se regăsesc o spațioasă sală de festivități ce va fi folosită și pentru ședințele Consiliului Local, un oficiu, o bibliotecă, precum și grupurile sociale.

Totodată, constructorii coordonați de Petru Miron sunt implicați în lucrările pentru obținerea avizelor PSI și ISU la Primărie și la Școala Gimnazială ”Nicolae Drăganu”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"