Home » Supercom și ADI Deșeuri au desfășurat o activitate de ecologizarea împreună cu elevii la Sângeorz-Băi

Supercom și ADI Deșeuri au desfășurat o activitate de ecologizarea împreună cu elevii la Sângeorz-Băi

Publicat de Radu SÎRBU
103 Vizualizari

”Luni, 1 aprilie 2024, am desfășurat o acțiune de ecologizare în zona Sângeorz-Băi și Cormaia, la care au participat inimoșii elevi voluntari de la Liceul Teoretic Solomon Haliță – Sângeorz-Băi și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, în cadrul parteneriatului pe proiecte educaționale dezvoltat alături de partenerii noștri de la TeraSteel.
📌 A fost o excelentă activitate educativă în aer liber, tinerii au conștientizat pericolul poluării cu deșeuri și au înțeles că, fără implicarea fiecăruia dintre noi, nu vom avea un mediu curat și sănătos.
🤝 Am reușit să curățăm două zone de deșeuri abandonate și să le facem să arate așa cum ar trebui de fapt să fie peste tot.
👏 Îi felicităm pe acești tineri minunați pentru hărnicia și determinarea de care au dat dovadă!
♻️ Ne dorim ca acțiunile noastre să inspire și să îndemne oamenii din județul nostru la curățenie și totodată să-i determine să nu mai arunce deșeurile în natură.
❗️ Trebuie să ne trezim odată la realitate și să nu ne mai batem joc de aceste locuri frumoase în care trăim! Putem face acest lucru, trebuie doar să vrem!”, transmite ADI Deșeuri BN.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"